Ismeretátadó és szemléletformáló eTanulás alapú online képzések

Egy kevert képzési megoldás, amely a hagyományos eLearning megoldásokkal szemben is mérhetően hatékonyabb tanulást biztosít.

Szembesült már azzal, hogy a rengeteg jelenléti és eLearning alapú oktatásra fordított idő és pénz ellenére a munkatársak tudása korántsem naprakész?

Fontos Önnek hogy munkatársai a tananyagokat ne csak felszínesen átlapozva, hanem alaposan, a gyakorlatba átültethető és az Ön számára ellenőrizhető módon sajátítsák el?

A MEGOLDÁS

Egy kevert képzési megoldás, amely a hagyományos eLearning megoldásokkal szemben is mérhetően hatékonyabb tanulást biztosít.

MI AZ eADAPTIVITY?

Az eAdaptivity új generációs kompetencia alapú, pedagógiai módszertan központú adaptív eLearning megoldás, amely a hagyományos eLearning módszereket kibővíti az alkalmazásképes tudás megszerzése érdekében. Az egyes munkatársak kompetenciáihoz igazodik a rendszer és tananyag, így mérhetően hatékonyabb képzés valósítható meg. 

ELŐNYEI

  • alkalmazkodik az egyéni kompetenciákhoz,
  • folyamatos, ellenőrzött tevékenykedtetést biztosít: emelt szintű interaktivitás, a gazdag multimédia használat aktivizálja a tanulót,
  • lehetővé teszi a tanári/oktatói beavatkozást az eredményesebb tanulás érdekében,
  • a tanulási folyamat egyes fázisai önállóan mérhetők/értékelhetők,
  • az elemi szintű aktivitás és a mérési eredmények testre szabhatóan riportolhatók,
  • tananyaggyár alkalmazás: testre szabható sablonokkal az emelt módszertanú tananyagok gyors elkészítéséhez, módosításához, nem kell külső tananyag szerkesztő szoftver.

"eAdaptivity: Az eLearning megoldás, amely nem csak tanít, hanem megtanít!"

Feliratkozás a következőre: GYESEV Zrt