Karrier

A Geoview-ról

A Geoview Systems Kft. hazai tőkével alapított információ technológiai vállalkozás, mely 1991 óta az IT-szektor elismert megoldásszállítója. Színvonalas szolgáltatásaival, lassan negyed évszázadra visszatekintő szakmai múlttal, a kiemelkedő minőségre és szaktudásra épített egyedi és komplex IT fejlesztéseivel, hatékonyan szolgálja ki a mindenkori ügyfelei igényeit. Az informatikai piac elismert szereplőjeként a Geoview Systems olyan termékeket, szolgáltatásokat kínál, amelyek segítik az technológiai innováció felgyorsítását.

Értékeink

„Innováció, Megbízhatóság és Minőség” – olyan értékek számunkra, amelyek vezérfonalként szolgálnak projektjeink végrehajtásában.

Kik dolgoznak a Geoview-nál?

Munkatársaink neves hazai és külföldi felsőoktatási intézményekben képzett szakemberek, akiknek tevékenysége, tapasztalata biztosítja a változatos és magas hozzáadott értékkel rendelkező komplex megoldások megvalósítását.

  • Szoftver fejlesztők (.NET technológia)
  • Tesztelők
  • Projekt vezetők
  • Tanácsadók
  • Pályázati szakértők

Miért a Geoview?

  • Kiemelt figyelmet szentelünk munkatársainknak, mert hisszük, hogy az igazi fejlődés lehetősége az emberben rejlik
  • Erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy munkatársaink helyzetükkel, munkájukkal elégedettek, s a céggel, illetve a cég céljaival szemben lojálisak legyenek
  • Családbarát Munkahely (Szociális és Munkaügyi Minisztérium)
  • Kellemes munkakörnyezet három telephelyen: Budapesten, Debrecenben és Szegeden

Állásajánlatok és jelentkezés

 

Elkötelezett munkatársakra mindig nagy szükség van.  Nem talált szakterületének megfelelő pozíciót?  Mivel cégünk küldetése az új ötletek támogatása, kiváló szakemberek jelentkezését folyamatosan várjuk.

Ha szívesen erősítené a Geoview csapatát, és megfelelő szakmai felkészültséggel rendelkezik, kérjük küldje el jelentkezését. 

Jelentkezés Küldése

Állásajánlatok

Pozíció Szakterület Munkavégzés helye
PÉNZÜGYI ÜGYINTÉZŐ Pénzügy Budapest Jelentkezés
Rendszergazda Informatika Budapest Jelentkezés
Projektvezető Informatika Budapest Jelentkezés
Senior .Net fejlesztő Informatika Budapest Jelentkezés
.NET Fejlesztő Informatika Budapest Jelentkezés
Térinformatikai szoftverfejlsztő Térinformatika Budapest Jelentkezés