Jump to Navigation
Mérési adatgyűjtő, kiértékelő, és web-es GIS megjelenítő rendszer Mérési adatgyűjtő, kiértékelő, és web-es GIS megjelenítő rendszer

A Geoview több egyetemmel folytatott kutatás-fejlesztési tevékenységének egyik eredményeként multi-szenzoros mérőállomások, mérőállomás-hálózatok adatainak adatgyűjtésére, feldolgozására, térinformatikai alapra épülő valósidejű internetes publikálására alkalmas megoldást fejlesztett és tesztelt ki.

Integrált ingatlanvagyon kataszter rendszer Integrált ingatlanvagyon kataszter rendszer

Egy vállalat ingatlanvagyonának illetve idegen tulajdonú, de az adott vállalatot valamilyen formában (bérlet, szolgalmi jog, stb.) érintő ingatlanok pontos, teljes, átlátható és naprakész nyilvántartását biztosító informatikai rendszer.

 

EPER- Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer

EPER- Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer

Az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer, rövid nevén EPER a szokványos pályázatkezelő rendszereket meghaladóan, új és kibővített tulajdonságaival, kényelmi funkcióval képes a komplex pályázati tevékenység összefogására, a feladatok és pályázati szerepkörök összekapcsolására.

A rendszer, támogatást nyújt a pályázati kiírások elkészítésétől és a pályázati űrlapok összeállításától kezdve, a pályázatok beadásán, ellenőrzésén, bírálatán és hiánypótlásán át, egészen a szerződéskötésig, a beszámolókig és a pénzügyi eseményekig, illetve a teljes pályázati életciklus monitorozásáig.

A merőben új megközelítésű rendszer az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht. számára, elsősorban a hazai pályázatok kezelésére került kifejlesztésre.

A rendszerbevezetéstől számított több mint 5 éves működés eredményeképpen a rendszerben kezelt pályázatok száma mára már meghaladta a 120 ezres darabszámot.Main menu 2

Dr. Radut Consulting