Jump to Navigation
Üzemi telephelyek térinformatikai nyilvántartása Ipari létesítmények és vállalatok műszaki térinformatikai alaprendszere (üzemeltetés, nyilvántartás, elemzés)

Az alfanumerikus és a térbeli referenciával rendelkező adatok egységes információs rendszerbe történő integrálására ad megoldást a Geoview jelentős, hazai referenciával rendelkező iparvállalati megoldása.

Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER)

EPER- Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer

Az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer, rövid nevén EPER a szokványos pályázatkezelő rendszereket meghaladóan, új és kibővített tulajdonságaival, kényelmi funkcióval képes a komplex pályázati tevékenység összefogására, a feladatok és pályázati szerepkörök összekapcsolására.

A rendszer, támogatást nyújt a pályázati kiírások elkészítésétől és a pályázati űrlapok összeállításától kezdve, a pályázatok beadásán, ellenőrzésén, bírálatán és hiánypótlásán át, egészen a szerződéskötésig, a beszámolókig és a pénzügyi eseményekig, illetve a teljes pályázati életciklus monitorozásáig.

A merőben új megközelítésű rendszer az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht. számára, elsősorban a hazai pályázatok kezelésére került kifejlesztésre.

A rendszerbevezetéstől számított több mint 5 éves működés eredményeképpen a rendszerben kezelt pályázatok száma mára már meghaladta a 120 ezres darabszámot.Main menu 2

Dr. Radut Consulting